Ultimele Știri

Video: Elicopter militar prăbușit în județul Sibiu

Actualizare: Reprezentanții Inspectoratului de Urgență anunță că opt din cei zece pasageri au decedat.

Ceilalți doi militari sunt transportați la Urgență, cu arsuri. Deocamdată nu au fost date informații referitor la starea celor doi. Epava elicopterului a fost găsită în satul Ștejărișu, care aparține de comuna Iacobeni.


Ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, a declarat că elicopterul participa la un exercițiu militar. Elicopterul ar fi luat foc în aer, conform declarațiilor unor localnici din zona unde s-a prăbușit aparatul. 

Elicopterul s-a prăbușit într-o zonă împădurită aflată între localităţile Laslea, Mălâncrav şi Iacobeni, în județul Sibiu. La bordul aeronavei se aflau 10 persoane și se pare că 8 persoane au decedat la impactul cu solul. 

Oamenii locului vorbesc despre faptul că înainte de a se prăbuși, elicopterul a fost văzut luând direcția Iacobeniului, înspre o zonă împădurită. ”Acum vreo două ore cred că s-a petrecut tragedia. Oamenii din sat vorbesc că elicopterul s-a învârtit razant, de vreo două ori, deasupra satului. Era în derivă. După aceea s-ar fi îndreptat către Iacobeni, oamenii din sat au plecat în căutarea locului, s-au mobilizat. O grămadă de ambulanțe și de mașini de pompieri au trecut de asemenea prin sat în căutarea locului”, povestește Marius Dudaș, secretarul comunei Laslea, de care aparține satul Mălâncrav.

Vom reveni cu amănunte în cel mai scurt timp!

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*