Ultimele Știri

Eliberarea lui Dan Voiculescu ar putea provoca Revoluția anti-Ponta la urne

Azi se judecă la Curtea de Apel București constestația lui Dan Voiculescu la sentința de 10 ani închisoare. Spre stupoarea doar a celor care nu știu ce judecători au făcut asta – Viorica Costiniu și Dan Lupașcu – constestația a fost admisă.

S-a ajuns la paradoxul că doi magistrați judecă decizia dată de colegi de la aceeași instanță. Pentru Revoluția prin vot, singura care poate răsturna scorul din primul tur e nevoie de un eveniment intern sau extern în genul deciziei lui Viktor Ianukovici de a refuza Uniunea Europeană. Experiența Maidanului de la Kiev ne arată însă că-i nevoie și de sprijinul Occidentului, atât prin Servicii secrete, cât și prin mediatizare în lume. Nu se întrevede o asemenea posibilitate, câtă vreme România e parteneră a Americii.

Singurul eveniment care ar putea declanșa Revoluția la vot ar fi eliberarea lui Dan Voiculescu ca urmare a procesului de la Curtea de Apel din 11 noiembrie 2014, Proces având drept judecători pe Viorica Costiniu și Dan Lupașcu, magistrații Corupției din România. Cererea de judecare a contestației a fost admisă de acești doi judecători – o bizarerie – și, din câte se vede, Trustul lui Dan Voiculescu pregătește terenul pentru achitarea coruptului. O sentință favorabilă lui Dan Voiculescu ar putea provoca Revoluția anti-Ponta la urne.

Atenție!
Azi Victor Ponta ar putea să piardă totul: Președinția, șefia Guvernului, Șefia partidului.
De dragul Marelui lui Protector Dan Voiculescu!

Sursa: Cristoiublog

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*