Ultimele Știri

Elevelor germane li se cere să își acopere mâinile și picioarele pentru a nu-i stârni pe imigranții musulmani

germania

Invazia din Orientul Mijlociu începe să își facă simțite efectele în Germania. Elevele unui liceu din Bavaria au fost atenționate să nu poarte haine provocatoare pentru a nu-i stârni pe imigranții musulmani.

Un director de școală din Bavaria a fost forțat să le ceară elevilor de sex feminin să își acopere brațele și picioarele, pentru propria lor protecție împotriva noilor localnici, ”refugiații” sirieni.

Într-o scrisoare trimisă părinților, Martin Thalhammer, directorul liceului Wilhelm – Diess – Gymnasium din orașul Pocking, Bavaria, au fost rugați ca fetele lor să se abțină de la a purta „haine revelatoare”, deoarece lângă sala de sport a fost înființat un centru de cazare pentru imigranții musulmani. În orașul Pocking, 15.000 de elevi sunt de sex feminin.

Câteva sute de sirieni au fost cazați în centrul de primire din orașul Pocking. În scrisoare directorul liceului Wilhelm – Diess – Gymnasium avertizează elevii să nu poarte haine lipsite de modestie, și a anunțat că sala de sport a școlii a fost închisă și orele de Educație Fizică se vor face la o școală primară din vecinătate.

invaders-germany

„Cetățenii sirieni sunt în principal musulmani și vorbesc arabă. Refugiații sunt marcați de propria lor cultură. Deoarece școala noastră este chiar lângă centrul în care aceștia locuiesc, hainele modeste ar trebui să fie purtate. Dezvăluind topuri sau bluze, pantaloni scurți sau fuste mini ar putea duce la neînțelegeri .” – se arată în scrisoare.

„Când adolescenții musulmani merg la piscină, ei sunt copleșiți când văd fete in bikini”, a spus el. 

Untitled

q1

Comentarii prin Facebook

11 Comentarii on Elevelor germane li se cere să își acopere mâinile și picioarele pentru a nu-i stârni pe imigranții musulmani

  1. Frumos ma,deja devin germanii straini in tara lor ,ma nene daca ii deranjeaza pe sirieni sa se abtina de la orice comentariu sau actiune ca acum nu mai sunt in tara lor ,asa ca sa se conformeze

  2. Da daaa. Chiar propun ca de acum, fetele sa vina la strand in pantaloni lungi si cu pardesiu. Fesul este obligatoriu !!! Mahhh, sunteti dobitoci ? Sunteti slugi in tara voastra ?

  3. In 1994 ma aflam pe plaja hotelului Meriot din Latakia – Siria. La o distanta de cca.20 metrii de noi care ne aflam intinsi pe nisip, se aflau cativa tineri imbracati in salvari si tricouri pe gat care se uitau cu o anume curiozitate la femeile europene care ne insoteau (mama si fiica)acestea fiind imbracate in costum de baie destul de decoltat si bikini de parca nu mai vazusera femei in viata lor.Fata noastra pe atunci avand 20 ani era imbracata intr-o rochita scurta cu bretele si sandale. Prin oras (Alep) devenise curiozitatea tinerilor care deja ne urmarea de la o distanta apropiata holbandu-se la ele. Noi ne distram cu o oarecare rezerva si teama dar fiind vara si foarte cald tinuta noastra vestimentara era conforma cu cea din Romaniia adica rochii cu bretelute si spatele desgolit, evident scurte peste genunchi. Nu cunosteam grozavia ce o suporta femeile musulmane, cetateni de rangul II care sunt obligate sa se acopere cu acele vesminte din cap pana in picioare pentru a nu li se vedea fata si mainile fiindca asa le impune religia musulmana. Tare mi-e teama ca peste ani cand numarul musulmanilor stability in citadelele democratiei vest europene vor fi de zeci de milioane, la Paris, Berlin, Bruxelles si restul capitalelor europene veti vedea toate femeile mergand pe strada intr-o tinuta vestimentara tipic musulmana fiindca deja vor fi majoritari in Europa central si de vest si vor dicta legile si obiceiurile daca nu cumva se vor alfa si in conducerea statelor.Atunci va fi pprea tarziu.

  4. Ce amuzanti sunteti. Ia trimiteti voi cativa romani, care n-au iesit niciodata din satul lor natal, sa dea o fuga la Berlin. Sa vedeti atunci reactii de adevarati masculi. :)) Cu arabii e mai usor…am vazut o gramada si in Bucuresti si in alte orase europene si nu mi se par asa de nesimtiti si melteni ca romanii.

  5. Părerea mea este ca fiecare să ne vedem de de treaba noastră, noi Europenii să facem ce vrem noi, dacă nu le convine acestor refugiați aerul din țară și populațiile pot să plece de unde au venit, sau să își vadă treaba lor să ne lase în pace, nu ne vor putea ei obliga ce sa facem.

  6. Speculatiile mai mult sau mai putin critice la adresa azilantilor sirieni si a masurilor luate de directorul scolii respective denota lipsa de empatie si intelegere a unui sistem global, care sa functioneze. Trebuir clarificate cateva aspecte. Primul: nu este invazie ci inregistrare organizata. Autoritatile germane se ocupa de cazare, de masa, ingrijire medicala s.a. Exista grupuri de voluntari care sustin statul in aceste demersuri. Apoi gandeste-te: cum ar fi daca tu ai fi cel care ar avea nevoie de un refugiu? Directorul scolii, constient de factorii culturali diferiti a rugat (remarca apelul la politete) elevele sa se imbrace decent. Nu e nimic spectaculos sau revoltator – e pur si simplu un gest in primul rand de informare a cetatenilor (pentru ca e natural sa iti fie teama de necunoscut) si apoi de intelegere a unei situatii – de a arata ca in ciuda faptului ca au pierdut tot – casa, tara, limba, uneori familie – germanii sunt in masura sa le faca primirea in mod firesc, uman, respectand chiar unele norme religioase si protejandu-se pe ei insisi in acelasi timp. Putina reflectie inainte de ironii sau comentarii rautacioase e mai indicata…

    • Sandra, nu te-a obosit exercitiul asta caznit de sofisme de doi bani si contorsionism al bunului simt doar ca sa ne vinzi bullshit-ul asta PC cu arome „multiculturale” de doi bani? Tu eludezi esentialul: nu de avertismentul directorului e vorba, ci de situatia in sine. Dar te faci ca nu vezi, desi sare in ochi. Tie ti se pare normal ca dupa doua secole de secularism si democratie sa revenim la normele unei societati tribale de secolul VII? Totul se face prin pasi mici. Vezi ce educatie cu privire la libertatile femeilor primesc musulmanii proveniti din familiile naturalizate acolo. Gandeste-te la patrulele „Sharia” formate tot din cei care au devenit cetateni germani si sistemul de justitie paralele instituite de ei. Naivitatea si miopia asta ambalata in umanitarismul vostru vascos si tembel o sa le platim cu totii. Aveti mentalitate de oita duse la taiere dar care, in loc sa tipe, canta „Kumbaya my Lord”.

  7. Mai un pic si isi vor schimba si religia (nemtii) …:))) nu e normal..in situatia de fata ar trebui adoptata judecata lui Putin…gata fara figuri ca rupeti usa daca nu va adaptati… PACE!!

  8. Ana probabil deja il are in casa vreun araboi din ala venit printre primii si se bucura de libertatea ei de femeie. Forta putin

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*