Ultimele Știri

Elena Udrea vrea să candideze la preşedinţie

Elena Udrea încearcă să de-a o lovitură de culise prin eliminarea din cursa pentru prezidenţiale a candidatului PMP, Cristian Diaconescu. Fiica preşedintelui, Elena Băsescu susţine, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că organizaţiile PMP au «probleme» în a strânge semnături pentru candidatul la prezidenţiale Cristian Diaconescu „deoarece Elena Udrea le interzice acest lucru”.

„Doamna Ruxandra Dragomir se preface că nu ştie despre ce este vorba: organizaţiile au «probleme» în a strânge semnături pentru Cristian Diaconescu deoarece  Elena Udrea le interzice acest lucru”, scrie Elena Băsescu într-o postare de marţi seară pe pagina sa de Facebook.

Conform declaraţei preşedintelui organizaţiei de femei a PMP, Ruxandra Dragomir, Diaconescu ar avea probleme în strângerea de semnături, până în prezent reuşind să adune doar 7.000, pentru înscrierea în competiţia electorală fiind necesare 200.000 de semnături. Elena Udrea nu ar fi străină de această acţiune, se pare că aceasta ar fi ordonat filialelor din teritoriu să nu strângă semnături pentru Cristian Diaconescu.

Prin această acţiune Elena Udrea doreşte să se lanseze în cursa electorală din partea PMP, în defavoarea lui Cristian Diaconescu.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*