Ultimele Știri

Elena Udrea: Sunt dispusă să răspund la DNA despre Alina Bica și Dorin Cocoș

Elena Udrea a declarat, aseară, că-și asumă relația de prietenie cu Alina Bica, precum și căsătoria cu Dorin Cocoș, iar dacă va fi somată la audieri de către DNA, va răspunde necondiționat.

Șefa PMP încă mai este supărată după apariția în presă a fotografiilor de la Paris în care se afla alături de Alina Bica, precizând că nu a aflat cine este autorul respectivelor imagini, care au reprezentat o „bombă de campanie”.

„Daca CSM crede că un procuror nu poate merge cu un prieten la cumpărături în altă țară, este alta discuție. Fotografiile au fost prezentate în campania electorală. Nu am niciun verdict cine se află în spatele acelor fotografii. E o mare diferență, putem avea prieteni, putem avea șefi, pe cineva în familie, care chiar dacă are fapte penale, nu răspunzi pentru ele”, a declarat la B1 TV, Elena Udrea. 

Candidata de la alegerile prezidențiale a făcut referire și la fostul ei sot Dorin Cocoș, care este arestat preventiv și urmărit penal în dosarul Microsoft.

„Îmi asum relația cu Alina Bica, ața cum îmi asum faptul că am fost căsătorită 10 ani cu Dorin Cocoș. E incorect să fiu implicată în această poveste, cât timp am spus tot ce știam că se întâmpla incorect în ANRP. Am vorbit cu Ioan Oltean despre Alina Bica. Vă spun, eu am fost unul dintre cei mai prudenți oameni politici. Nu poți să spui că dacă tu cunoști o persoană, știi tot ce face ea”, a afirmat Udrea.

De asemenea, liderul Partidului Mișcarea Populară a mai spus că nu a știut că Alina Bica a făcut parte, în 2010, din consiliul ANRP și că este dispusă să răspundă la DNA.

„Eu am încercat să spun că dacă există o curiozitate legitimă, eu sunt gata să răspund, îmi doresc ca lucrurile să fie lămurite, e foarte important pentru mine să nu existe aceste speculații. Nu am știut că Alina Bica, în 2010, făcea parte din consiliul ANRP. Sunt dispusă să răspund la DNA”, a spus Elena Udrea.

Totodată, ea a mai afirmat că nu înțelege de ce în ultimele 3 luni este atacată constant în presă, deși nu a fost acuzată oficial de nicio instituție publică.

„Interesul față de mine cred că este exagerat de mare, în ultimele luni m-am întrebat dacă există o strategie în anumite trusturi de presă să fiu atacată într-un context al dosarelor penale. Faptul că de 3 luni de zile se speculează numai pe seama mea, în condițiile în care eu nu am o acuzație oficială din partea instituțiilor statului, mă face să spun că anumite trusturi de presă duc o campanie împotriva mea”, a anunțat Elena Udrea.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*