Ultimele Știri

Elena Udrea și pușcăria! M-au dezbrăcat, mi-au luat sutienul…

Elena Udrea

Elena Udrea a făcut o serie de declarații în Parlament cu scopul de a-și impresiona colegii și poate, poate, cu puțin noroc scapă de pușcărie. Fostul ministru al Dezvoltării Regionale le-a descris în amănunt parlamentarilor metodele folosite de polițiști la încarcerarea acesteia și condițiile mizerabile din arestul Capitalei.

Doamna Udrea ar trebui să știe că acele ”mici beneficii” de care ne vorbește, reprezintă banii cetățenilor români pe care aceasta și i-a însușit în nume propriu împreună cu grupul infracțional din jurul său.  

„Dragi colegi, aţi votat șase cereri împotriva mea. Le-aţi aprobat pe toate, sub marota că „noi nu ne opunem justiţiei”. Celor mai mulţi dintre dumneavoastră le-a fost teamă. Aţi stat până la unu noaptea într-o disciplină nemaîntâlnită. Stimaţi colegi, în urmă cu două săptămâni aţi aprobat şapte captete de acuzare împotriva mea. Sunt vânată sistematic, iar faptul că mai există două cereri reprezintă încă o dovadă în acest sens. În ritmul asta o să ne vedem din două în două săptămâni, până în 2016. Am stat în arest preventiv, m-au dezbrăcat, mi-au luat sutienul. Geamul nu se închidea cum trebuie, deci dacă te spălai pe cap riscai să răceşti. Mai mult, nu există feon să te usuci la păr. Apă caldă era doar dimineaţă şi noaptea, iar veceul era de tip turcesc. Am pus un pet să nu iasă şobolanii din veceu”, a declarat Elena Udrea în Parlamentul României.

Comentarii prin Facebook

3 Comentarii on Elena Udrea și pușcăria! M-au dezbrăcat, mi-au luat sutienul…

  1. Mars ghena !!!

  2. sa ii faca o cusca la moll in dubai

  3. Inca a fost prea bine ce conditii a avut, nici atat nu merita ! hHuUuUuÃã

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*