Ultimele Știri

Elena Udrea și cei 6.000 de km de drumuri ”reabilitate”

Cristian Tudor Popescu, editorialistul de la Gândul, a făcut anumite comentarii acide la adresa Elenei Udrea. Acesta a ironizat sloganul pe care Elena Udrea l-a ales pentru campania sa prezidențială, cu ajutorul căruia se recomandă ca fiind ”Bună pentru România”. De asemenea, acesta a criticat și imaginea pe care Udrea și-a ales-o pentru afișele campaniei, în care poartă o cască galbenă pe cap, și a caracterizat această imagine ca fiind ”luată din filmele porno”.

Elena Udrea a venit din urmă cu diverse comentarii pe baza acestui comentariu, argumentând: ””Am avut o reţinere iniţial pentru că m-am gândit că pot fi oameni care au mintea destul de focusată pe altceva şi pot interpreta aluziv sloganul meu. Dar de zece ani sunt o femeie care se luptă cu prejudecăţile, de zece ani am avut parte de misoginism cât cuprinde în această ţară. Dacă un bărbat poate spune „sunt bun pentru România, eu de ce nu aş putea spune <sunt bună pentru România>”.

De asemenea, pentru a argumenta imaginea pe care voia să o transmită românilor, aceasta a declarat: ”Casca sugerează implicare, şantier, muncă. Evident că am vrut o imagine care să atragă atenţia. E o strategie de comunicare cu care să atrag atenţia, dar mesajul care contează e ceea ce am făcut eu ca ministru”.

Pentru a susține ceea ce a făcut pentru țara în fruntea căreia își dorește să se afle, Udrea a amintit de cei 6.000 de km pe care i-a reabilitat în România, ca ministru. De fapt, aceasta menționează acest lucru în fiecare interviu în care este provocată să argumenteze despre meritele sale de a fi președinte.

Sau într-o altă declarație a sa, aceasta declară: ”Eu sunt un astfel de politician, sunt un om al faptelor. Am avut la MDRT peste 6.000 de proiecte care au generat peste 100.000 de locuri de muncă. Am modernizat, dotat şi reabilitat 57 de spitale care deservesc 2,8 milioane de români.

Am racordat la apă şi canal 350 de localităţi în care trăiesc 1,1 milioane de oameni. Am reabilitat 6.500 de kilometri de drumuri judeţene, am modernizat 200 de şcoli, am construit 3.500 de locuinţe pentru tineri şi 1.800 de locuinţe sociale. Am construit 116 km de pârtii de schi. Pe scurt: am arătat că se poate”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*