Ultimele Știri

Elena Udrea s-a prezentat la DNA!

Candidata la presedenție, Elena Udrea, a fost audiată ieri de DNA, în calitate de martor în dosarul deschis în 2011, al primarului din Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan!

Elena Udrea a mers, miercuri seară, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, unde a stat peste două ore. Președinta partidului PMP,  a precizat că, la audieri, a explicat cum funcţiona programul, gestionat de fostul Minister al Dezvoltării Regionale şi Turismului condus de ea în perioada decembrie 2009 – februarie 2012.

Gheorghe Ștefan este acuzat că, din 2009, folosind intermediari, a administrat o firmă care a primit contracte finanţate din bani publici în comune din Neamţ care se bucurau de finanţare din partea bugetului de stat conform HG 577/1997, privind Programul pentru pietruirea drumurilor comunale, alimentarea cu apă a satelor, conectarea satelor la reţeaua de electrificare şi la reţelele telefonice.

„Toate solicitările, fie că erau de la Gheorghe Ştefan, fie că erau de la oricare primar din ţară sau şef de consiliu judeţean, toate urmau procedura legală şi cutuma iar autorităţile locale trimiteau solicitări pentru alocări de fonduri pentru lucrări din judeţele lor, iar ministerul în funcţie de bugetul pe care îl avea, de obicei de 20 de ori mai puţin decât se cerea, făcea alocările în acord cu cei din teritoriu, încât să acopere minimul din necesar”, a spus Elena Udrea.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Elena Udrea s-a prezentat la DNA!

  1. Ghe.Stefan ,Cocos ,Dosarul Microsoft,Dosarul Flota ,CV-ul(real) al Udrei Elena ,Casa din Dante ,Casa Mihaileanu , Dosarul Bercea si Mircea Basescu ….s.a.m.d….scoateti-le dracului toate odata la lumina .Nu ni le mai dati cu „picatura”…..parc-am fi in serialul Kojak. Ce naiba …asta-i Romania sau sala de cinema . Asta cred ca-i un scenariu al Laurei Codruta Kövesi (doamne iarta-ma ca nici nu-i stiu „etnia” reala)in combinatie cu „Primul marinar al tarii”.Puneti totul pe masa ,dar TOTUL !

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*