Ultimele Știri

Elena Udrea retrage contestația la începerea urmăririi penale

Elena Udrea a anunțat printr-o postare pe pagina personală de Facebook, că și-a retras contestația la începerea urmăririi penale și la măsura obligării de a nu părăsi localitatea.

Elena Udrea este judecată în dosarul ”Gala Bute”, aceasta nu are voie să părăsească Bucureștiul, trebuie să se prezite marțea și vinerea la poliție deoarece este sub control judiciar.

Fostul ministru declară că se simte în siguranță fiind supravegheată de poliție.

Așa cum am anunțat ieri, tocmai mi-am retras contestația la începerea urmăririi penale și la măsura obligării de a nu părăsi localitatea, luate joi împotriva mea, contestație care urma să se judece în această dimineață la ÎCCJ. Din două motive:

– cred că doamna procuror a fost de bună credință și probabi, dacă aș fi dat pe loc declarație nu ar fi dispus punerea mea sub control judiciar. Cu atât mai mult cu cât este sub o mare presiune, inclusiv mediatică.

– mă simt mai în siguranță să fiu supravegheată de poliție în condițiile războiului pe care l-am pornit cu șeful interimar al SRI și, să merg de două ori pe săptămână la Secția 2”, a declarat Elena Udrea pe Facebook.

1

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*