Ultimele Știri

Elena Udrea reacţionează după gratii: Are loc o condamnare mediatică

elena udrea

La o zi după ce a fost arestată preventiv în dosarul Gala Bute, Elena Udrea a lansat noi acuzaţii într-un mesaj postat pe Facebook, prin care anunţă că „are loc o condamnare mediatică”, prentru că subalternii acesteia se află în libertate.

Elena Udrea a reapărut pe Facebook, deşi se află în Arestul Poliţiei Capitalei, însă de această dată mesajul a fost semnat de echipa de comunicare, prin care descrie 3 mecanisme în ceea ce priveşte dosarul „Gala Bute”.

„Oameni de afaceri şi funcţionari din Ministerul Dezvoltării sunt prinşi că au dat şi au luat mită. Aceşti oameni fac denunţuri împotriva Elenei Udrea. Rezultanta: ei sunt liberi, Elena Udrea este arestată. Deci, declaraţiile împotriva lui Udrea garantează libertatea”, a scris Elena Udrea.

De asemenea, fosta şefă a PMP a subliniat că denuntul colectiv depus împotriva sa este un „caz unic în practica penală”.

„Există informaţii şi indicii foarte clare că denunţătorii împotriva Elenei Udrea în dosarul Gala Bute s-au pus de acord asupra declaraţiilor şi au încercat să influenţeze  ancheta: Ştefan Lungu susţine că s-a pus de acord cu Gărdean în decembrie 2014 asupra declaraţiilor; Ana Maria Topoliceanu a făcut presiuni asupra lui Tudor Breazu pentru a-i confirma denunţul, iar aproape toţi denunţătorii şi-au schimbat declaraţiile iniţiale. Toţi aceşti oameni sunt liberi (chiar dacă există articol care prevede arestarea preventivă a celor care doresc şi pot să influenţeze desfăşurarea anchetei), iar Udrea este arestată”, se arată în postare.

La finalul mesajului, Elena Udrea face aluzie dintre cazul său şi romanul scriitorului Franz Kafka , Procesul.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*