Ultimele Știri

Elena Udrea răspunde violent la acuzațiile lui Gâdea: ”Cât de puțină minte să ai? Greu de crezut, dar există un astfel de personaj”

Elena Udrea a reacționat dur la acuzațiile lui Mihai Gâdea, după ce acesta a prezentat în emisiune imagini recente de la o întâlnire pe care Elena Udrea ar fi avut-o cu Traian Băsescu și Dorin Cocoș.

Atât Elena Udrea cât și fostul președinte neagă că persoana care apare la întâlnirea dintre ei este Dorin Cocoș.

”Cât de puțină minte să ai să susții că ar fi putut exista o întâlnire Traian Băsescu, Elena Udrea, Dorin Cocoș, zilele acestea, la un restaurant din Capitală? Sau cât să fii de jalnic să te faci că nu vezi că cel cu șapca nu este în niciun caz fostul meu soț și totuși să pornești o dezbatere publică susținând că ar fi?
Greu de crezut, dar există un astfel de personaj, Mihai Gâdea. Ba chiar a încropit și un dialog penibil între noi, pe care, ca un specialist în cititul pe buze , evident că „l-a deslușit”… De toată jena…”.

Pe de altă parte, Traian Băsescu scrie pe pagina sa de Facebook.

„Marți seara, la Antena 3, Răspopitul prezintă un filmuleț în care, după mintea lui , se văd Elena Udrea, avocatul Elenei Udrea, Dorin Cocoș și eu, pretinzînd că ne-am întîlnit luni seară, în regim de urgență, după „dezvăluirile” (eu spun minciunile) prezentate chiar în emisiunea sa.
Minciunile :
1. Filmulețul a fost făcut pe 29 septembrie și nu pe 5 octombrie cînd m-am “speriat” de dezvăluirile (minciunile) Răspopitului. Pur și simplu, am servit masa;
2. Cel pretins a fi avocatul doamnei Udrea este patronul localului;
3. Cel pretins a fi Dorin Cocoș sigur nu este Dorin Cocoș. Ce-ar fi să “recunosc” că era Mihai Gîdea ?
4. Şi pentru că întâlnirea a fost în „mare secret”, a avut loc într-un local public, frecventat de politicieni și ziariști”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*