Ultimele Știri

Elena Udrea: PSD s-a ales cu un șef de stat pe placul său

Elena Udrea îl critică dur pe actualul șef al statului, Klaus Iohannis, după ce a ales să semneze pactul pentru alocarea a 2% din PIB pentru bugetul armatei, acțiune care a amânat de fapt  cu un an intrarea în vigoare a acestei măsuri. 

Liderul PMP spune că acest eveniment nu a fost altceva decât o formalizare a majorității parlamentare USL care îl susține pe șeful statului, pe care îl compară cu Ion Iliescu, deoarece a ales să coabiteze cu Victor Ponta.

”Semnarea pactului prin care ar urma să se aloce 2% Armatei reprezintă, de fapt, amânarea cu un an a momentului de când această măsură ar fi urmat să intre în vigoare, având în vedere deciziile din CSAT din 2013 şi hotărârile luate în urma Summit-ul NATO de la Newport (Wales) de anul trecut. În fapt, evenimentul de astăzi trebuie citit în cheia formalizării majorităţii parlamentare USL care îl susţine pe noul preşedinte. Iohannis şi-a pus semnătura la loc de cinste alături de Victor Ponta, pecetluind dispariţia Opoziţiei în România şi reîntoarcerea la liniştea din vremea lui Iliescu şi Năstase.” , a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

Elena Udrea consideră că, ”deşi Ponta a pierdut alegerile, PSD s-a ales, totuşi, cu un şef de stat pe placul său”.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Elena Udrea: PSD s-a ales cu un șef de stat pe placul său

  1. ….uitatzi-va la o imagine tipicã de târfã , de târâturã , …….ce tupeu de „tupeistã” a avut BOARFA lu’ gãozaru bãsescu…….shi ce TUPEU a avut nemernicu’bãsescu când a transformat ROMÂNIA într-o simplã hârtie igienicã pentru el , pentru curva udrea shi ceilaltzi bãsishti……unde este justitzia din ROMÂNIA !!!!???????……..toatã justitzia din ROMÂNIA este la „degertul mic” al gãozarului bãsescu !!!!??????…….jalnicã justitzie………dar timpul shi „vremurile” nu s-au oprit din mers………..ATENTIE…….justitzie cu nume fals de „justitzie”……….

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*