Ultimele Știri

Elena Udrea plănuiește schimbarea Guvernului odată cu posibila victorie de la prezidențiale

Președintele României s-a întâlnit în cursul zilei de miercuri. 20 august, cu membrii Partidului Mișcării Populare alături de Elena Udrea, la Cotroceni.

La finalul întâlnirii, Elena Udrea a declarat pentru presă că a fost o întâlnire pozitivă și că s-a discutat despre susținerea candidatului la prezidențiale. Președintele a declaract că susține oficial candidatura Elenei Udrea la prezidențiale în urna retragerii lui Cristian Diaconescu.

În urmă cu o zi, Elena Udrea declara că dacă ar câștiga la prezidențiale, ar face schimbări în ceea ce privește Guvernul. Conform acesteia, aceste modificări constă în modificarea majorității parlamentare, menționând că nu ar apela la partide ci la parlamentari care să aibă proiecte personale.

De asemenea, aceasta a declarat că nu va semna un contract de coabitare cu Victor Ponta deoarece are de gând să schimbe structura Guvernului odată cu posibila câștigare la prezidențiale. Ea nu vede niciun motiv pentru care ar semna un contract de coabitare cu Victor Ponta odată ce acesta este înfrânt în alegeri și nu mai are 60% în Parlament.

 

Comentarii prin Facebook

3 Comentarii on Elena Udrea plănuiește schimbarea Guvernului odată cu posibila victorie de la prezidențiale

  1. „Udrea planuieste sa schimbe Guvernul”-PE CE LUME TRAIESTI MAI FEMEIE ???!!!!.

    • Interesant! Am intrat de curiozitate pe site si am ramas cu o impresie foarte buna. Un record mondial de portrete desenate, n-am mai auzit ca un candidat la presedentie sa faca asta, in nici o tara! O sa fiu prezent, mai ales ca sunt din Bucuresti.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*