Ultimele Știri

Elena Udrea nu mai candidează la președinția PMP

Elena Udrea a declarat că nu va mai candida la președinția partidului PMP, partid pe care l-a condus de la alegerile interne din 2014.

Mai mult, Elena Udrea a declarat că se pregătește să candideze pentru un nou mandat de parlamentar, pentru alegerile din 2016.

„Categoric rămân în PMP, este un proiect pe care îl văd câștigător în 2016. La acest moment este nevoie de o conducere nouă care să răspundă așteptării acelui electorat neafiliat încă politic, care a votat împotriva lui Victor Ponta și a PSD în turul al doilea. Sunt convinsă că acest electorat nu se regăsește nici în susținerea PNL, din ce în ce mai puțin se va regăsi în susținerea domnului Klaus Iohannis, ca urmare este nevoie de un partid care să atragă acest electorat și cred că PMP este acest partid cu o conducere nouă, puternică. Rămân în PMP, dar nu mai candidez”, a afirmat Udrea la Palatul Parlamentului, după ședința Colegiului Național al PMP.

Liderul PMP a explicat că partidul ar putea să atragă de partea lui un electorat neimplicat politic până acum doar printr-o conducere nouă.

„Am și eu dreptul la proprie analiză. După alegerile prezidențiale și după votul din 16 noiembrie mi-am dat seama că este un moment extraordinar de bun pentru a aduce alături de PMP un electorat care n-a mai fost niciodată interesat de clasa politică. Și cred că experiența mea m-a determinat să trag o concluzie corectă: acest PMP, pentru a capitaliza acest electorat, are nevoie de o conducere nouă. Eu sunt un lider politic trecut prin niște alegeri prezidențiale, trecut prin niște atacuri, de ani de zile, care au lăsat urme, deci cred că mai degrabă ar putea în această perioadă să atragă acest electorat și să aibă imaginea de partid altfel, de partid diferit, o echipă nouă în fruntea PMP”, a mai spus Udrea.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*