Ultimele Știri

Elena Udrea l-ar sprijini pe Victor Ponta în turul II

Elena Udrea a ieșit cu primele declarații după înfrângerea suferită la alegerile prezidențiale. Lidera Partidului Mișcarea Populară spune că este dispusă să negocieze în următoarele zile cu unul dintre cei doi candidați care au mers în turul doi.

Întrebată dacă îl va susține pe Victor Ponta, Elena Udrea a răspuns: ”Vom analiza ce decizie va lua PMP. Până acum nimeni nu era interesat de voturile și electoratul lui Traian Băsescu și Elenei Udrea. PMP ar putea avea un punct de vedere pentru candidații rămași în competiție și vom vedea în perioada următoare.”, a declarat Udrea.

Aceasta a căutat o scuză pentru eșecul din primul tur al alegerilor prezidențiale, acuzând faptul că a suportat cele mai mari atacuri, și a ținut să precizeze că nu s-a discutat despre o eventuală demisie din funcția de președinte al PMP.

”Având în vedere că am suportat cele mai mari atacuri care s-au întâmplat în ultimii 25 de ani în România, rezultatul e rezonabil. Se vede că sunt cea mai bună pentru România. Sunt mai bună decât oricare dintre cei 14, clar mai bună decât reprezentantul ACL și PSD. Nu s-a vorbit despre demisii.”, a spus Udrea.

Comentarii prin Facebook

4 Comentarii on Elena Udrea l-ar sprijini pe Victor Ponta în turul II

 1. NAZARIE VLADIMIR MIRCEA // 4 noiembrie 2014 at 3:26 // Răspunde

  INCREDIBIL!!!
  In Romania nu mai conteaza de mult PERFORMANTA. Capacitatile ne sunt evaluate dupa criterii subiective de genul : apartenenta politica, gradul de rudenie cu cutare, gruparea din care faci parte, sprijinul financiar si alte servicii aduse partidului, etc. De aceea nu ma mira faptul ca te poti declara cel mai tare din parcare chiar daca aduni resturile de la banchetul premiantilor ( vezi declaratiile d-nei Udrea ). Cred ca numai in Romania ( sau poate, cine stie, in Uganda ) poti desemna ” cel mai mare antrenor roman al ultimului secol ” in persoana lui Anghel Iordanescu ( un anonim in ceea ce priveste performanta sportiva ) uitand pur si simplu de extraordinarele realizari ale lui STEFAN COVACI la Ajax – ul anilor 70. Atat!

 2. Cu zici ca esti cea mai buna cand obții 5% din voturi…daca ai fi buna ai obține 95%…blondă!

 3. greata,mare greata,cahh

 4. vladimir nazarie // 6 noiembrie 2014 at 2:12 // Răspunde

  Cand zici ca esti cea mai buna poate ca te referi la buna de … Dar daca ai simtul masurii si daca ai candidat la cea mai inalta functie in stat musai sa ai macar un bob de DEMNITATE ( daca nu stii ce inseamna cauta in DEX – pentru tine DICTIONARUL EXPLICATIV AL LIMBII ROMANE, dar degeaba cauti pentru ca demnitatea nu o gasesti in carti, o ai sau nu o ai ) si daca chiar crezi ca esti buna te rog sa te uiti in oglinda. Asai ca am dreptate ? Atat !

  P.S. „presalibera” este echivalent cu ” echidistanta ” sau cu ” servilism ” ?
  Nici macar nu astept raspunsul !
  Oricum m-ati pierdut. Sunt sigur ca v-am acordat mai multa atentie decat meritati. Atat am avut de spus ! Adica Atat !

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*