Ultimele Știri

Elena Udrea îi arată cu degetul pe foștii colegi

Elena Udrea face declarații interesante despre foștii ei colegi de partid. Aceasta afirmă că a avertizat Guvernul și pe colegii ei din PDL despre neregulile de la Autoritatea Națională pentru Restituiri. Elena Udrea a declarat că nu a fost luată în serios de fosții ei șefi, Emil Boc și Vasile Blaga.

Emil Boc și Vasile Blaga dezmit declarațiile făcute de Elena Udrea. În acea perioadă, Crinuța Dumitrean a fost numită șefa instituției ANPR. Ea este acum arestată în dosarul privind retrocedările ilegale.

„Domnul Vasile Blaga nu ar trebui să se prefacă că nu-şi aduce aminte discuțiile şi comentariile, unele foarte ironice, pe care chiar dânsul le făcea faţă de susţinerea de care se bucura Crinuţa Dumitrean în partid. Am spus că am discutat cu colegi din conducerea partidului. M-am opus ca PDL-ul să preia conducerea Agenției, ştiind ce potenţial de scandaluri are. Eram în decembrie 2009, în Salonul Alb de la Guvern. Alţi colegi au insistat să numim noi conducerea ANRP și aşa a fost”, a spus Elena Udrea pentru Evenimentul Zilei.

Emil Boc a declarat că nu a fost înștiințat de niciun fapt de corupție.

„Nu am fost sesizat cu niciun fapt de corupţie. Dacă aş fi fost sesizat, l-aş fi trimis autorităţilor statului, lucru pe care trebuie sa îl facă orice cetăţean care are cunoştinţă despre un fapt de corupţie”, a spus Emil Boc.

Fostul președinte PDL, Vasile Blaga, îș susține pe Emil Boc în declarații.

„Ea a spus că ar fi spus conducerii partidului despre ce se întâmpla la ANRP. Așa cum îl cunosc pe dl Boc, sunt convins că nu i-a spus nici domnului Boc. Așa cum îl cunosc, ar fi mers direct la DNA”, a spus și Vasile Blaga.

Crinuța Dumitrean este cercetată în dosarul fostei șefe DIICOT, Alina Bica. Acestea sunt acuzate de corupție.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*