Ultimele Știri

Elena Udrea despre Monica Macovei: ”Mi-a copiat acțiunile, ideile și chiar și sloganul”

Elena Udrea a declarat în cadrul unui interviu, că Monica Macovei, pe timpul campaniei prezidențiale, i-a copiat ideile și acțiunile, și a ajuns chiar până la a-i fura sloganul. De asemenea, ea se simte atacată de Monica Macovei care ar fi avut-o constant ca țintă pentru acțiunile sale negative.

Aceasta spune că Monica Macovei a ajuns să aibă o ”obsesie” pentru ea, lucru care este destul de ”evident”. Macovei i-ar fi furat acesteia ideile din întreaga campanie prezidențială.

„Nu există nimic la doamna Macovei fără Elena Udrea. Monica Macovei are o obsesie pentru mine și lucrul acesta a fost extrem de evident, mai ales în campania de la prezidențiale unde a intrat cu scopul de a lua din voturile, care puteau veni la mine de la Traian Băsescu. A avut o singură țintă în campanie, pe mine. Mi-a copiat acțiunile, ideile și chiar și sloganul”, afirmă Elena Udrea.

Între timp, în timpul campaniei prezidențiale, ideea loganului Elenei Udrea s-a centrat la ”România frumoasă”, la care s-au adăugat mesaje secundare precum: „Bună pentru Educaţie. Bună pentru România”, „Bună pentru Modernizare. Bună pentru România” sau „Bună pentru Sănătate. Bună pentru România”.

Pe de altă parte, Monica Macovei și-a centralizat ideea sloganului pe ”A creat DNA. Banii furaţi se întorc la tine”, și a folosit un singur mesaj secundar: „Votează Macovei. E mai bună decât ei”.

La o analiză atentă, asemănarea dintre cele două sloganuri este inexistentă, ea stabilindu-se doar la nivel de simplitate și lipsă de expresivitate sau profunzime, ce se observă în cazul ambelor idei. Cu toate acestea, Elena Udrea se simte ”agasată” de Monica Macovei, care încearcă să o copieze întru totul. Ce ar putea copia mai exact Macovei de la Udrea, este neclar.

„Nu m-aș mira să aud că are acasă o cameră plină cu fotografii cu mine, ori că practică voodoo înțepând cu andreaua păpuși blonde. Așa cum am spus mereu, eu sunt o persoană pozitivă, optimistă, fără frustrări, fără invidii. Deci, mi-este greu să o înțeleg pe Monica Macovei”, notează liderul PMP.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*