Ultimele Știri

Elena Udrea, despre „Gala Bute”: Este o încercare de intimidare a mea şi mă aştept la orice

Deputatul Elena Udrea a declarat, astăzi, că implicarea sa în dosarul „Gala Bute” este legată de declaraţiile pe care le-a făcut la adresa directorului interimar al SRI, Florian Coldea, arătând că este o încercare de „intimidare” şi de „decredibilizare” a sa.

Fostul ministru al Turismului a declarat, într-o conferință de presă de la Palatul Parlamentului, că singura ei „vină” este că și-a dorit să îl vadă pe Lucian Bute boxând în țara lui.

„Recunosc, sunt vinovată că am dorit ceea ce au dorit milioane de români în 2010, să-l vedem le Lucian Bute boxând în România. Dacă este o vină că am vrut ca ministerul pe care l-am condus să-şi facă promovare cu cel mai mare campion pe care îl aveam la acea vreme, atunci mi-o asum. A fost o oportunitate pe care am găsit-o în interiorul Guvernului ca acest minister să folosească fonduri europene pentru a promova imaginea României şi pentru a da satisfacţie milioanelor de români”, a susținut Elena Udrea.

De asemenea, Udrea susține că explodarea dosarului „Gala Bute” în această săptămână este strict legată de declarațiile pe care le-a făcut la adresa directorului interimar al SRI, Florian Coldea.

„Mi se pare evident că apariţia acestui dosar este legată de declaraţiile pe care le-am făcut la adresa generalului Coldea. Nu se poate să faci percheziţii la patru ani şi ceva de la eveniment, ce mai poţi să găseşti după patru ani şi ceva? Consider că este o încercare de intimidare şi de decredibilizare a mea, într-un dosar de acum patru ani. Decredibilizarea mea se face prin îngroparea în acuzaţii, în cauze penale”, a precizat deputatul.

În plus, fosta șefă PMP susține ca îi este frică și că nu mai are încredere în nimeni.

„Nu am încredere aproape în nimeni în acest moment. Mă simt mai în siguranţă supravegheată de poliţie. Prefer să fiu supravegheată. Mă gândesc că dacă nu mă duc o dată la poliţie cineva mă caută.”

Amintim că DNA a cerut aviz de la Parlament pentru urmărirea penală a deputatului Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării, și senatorului Ion Ariton, fost ministru al Economiei, în dosarul „Gala Bute”, în care cei doi sunt suspectați de fapte de corupție.

Comisia juridică a Camerei Deputaților va elabora în trei zile raportul asupra cererii DNA privind începerea urmăririi penale în cazul Elena Udrea, a stabilit, astăzi, Biroul Permanent al Camerei Deputaților.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*