Ultimele Știri

Elena Udrea citată la DNA

Fostul ministru, Elena Udrea a fost chemată în această dimineață la sediul DNA. Udrea trebuie să se prezinte și la Secția 2 de poliție, ea fiind sub control judiciar.

În acest caz, Elena Udrea este ar putea anunța telefonic faptul că nu se va prezenta la Secția 2 de poliție, motivația fiind una întemeiată și anume faptul că trebuie să se prezinte la sediul DNA, acolo unde a fost citată.

Elena Udrea ar putea ajunge în orice moment după gratii, după ce, aseară, deputații au avizat toate cererile procurorilor de a o începe urmărirea penală și arestarea preventivă. Elena Udrea este anchetată în două dosare. În unul dintre ele este implicat și fostul ei soț, Dorin Cocoș, este vorba de dosarul Microsoft. În acest dosar, fostul ministru al turismul este acuzat că ar fi săvârşit infracţi de trafic de influenţă, spălare de bani şi fals în declaraţii de avere. Gala Bute, i-a adus Elenei Udrea noi capete de acuzare precum abuz în serviciu, trafic de influență și luare de mită.

Hotărârile deputaților luate aseară au apărut deja în Monitorul Oficial. 

În primă instanță, DNA ar putea dispune reținerea deputatului pentru 24 de ore, urmând ca apoi o eventuală cerere de arestare preventivă să fie trimisă instanței supreme.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*