Ultimele Știri

Elena Udrea, audiată la DNA Ploiești. Îl va turna pe Blaga?

udrea

Elena Udrea a sosit la sediul DNA Ploieşti, unde a fost citată ca martor în dosarul în care copreşedintele PNL Vasile Blaga este urmărit penal pentru trafic de influenţă. 

La intrare, Udrea a spus, întrebată dacă o surprinde punerea sub acuzare a lui Blaga, că este ”neaşteptată, având în vedere că până acum nu l-a întrebat nimeni nimic”.

De asemenea, întrebată dacă din punctul său de vedere era cazul ca Blaga să fie pus sub urmărire penală, ea a spus că nu poate să exprime o părere pentrru că nu cunoaşte dosarul.

”Având în vedere că cel puţin eu sunt întrebată de doi ani despre campanii electorale, mă gândesc că pot fi întrebaţi şi cei care chiar au condus campanii electorale”, a spus Udrea.

Elena Udrea l-a acuzat în repetate rânduri că a luat mită pentru campaniile electorale ale fostului Partid Democrat. 

„Faptul că deși există o disjungere pentru a se afla unde s-au dus banii și toată lumea știe. Și eu am spus lucrul acesta și mă pot chema oricând martor, dacă doresc. O parte din bani au ajuns la domnul Blaga, la partid, desigur, în campanie, așa cum există denunțuri în dosar, însă nimeni nu este interesat să ia firul banilor. Deci, (…) dacă ideea este de justiție până la capăt, atunci ar trebui să răspundă toți cei care, într-un fel sau altul, au fost implicați”, a declarat Elena Udrea la sediul ÎCCJ, în urmă cu o săptămână.

Elena Udrea a declarat că deși a declarat în instanță că cel puțin o parte din banii pentru care este anchetată au ajuns la Vasile Blaga, la acea vreme lider PDL, nimeni nu este interesat să ducă investigațiile până la capăt și să îi tragă la răspundere pe toți cei implicați.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*