Ultimele Știri

Elena Udrea atacă procurori DNA și DIICOT: Își petreceau vacanțele pe Coasta de Azur, cu Buzăianu

Elena Udrea a început atacul, după ce a scăpat de zilele pe care avea să le petreacă în închisoare. Aceasta declară că Bogdan Buzăianu, cel căruia procurorii presupun că i-ar fi dat mită 5 milioane de euro, își petrecea vacanțele pe Costa de Azur, alături de procurori DNA și DIICOT.

Aceasta a declarat că l-a văzut o singură dată, în 2005, și că e exclus faptul ca ea să fi pretins sau primit bani de la el. Întrebată de ce nu s-a dispus nicio acțiune pentru aducerea lui în țară, fiind implicat în acest dosar, Udrea a declarat că avea în anturajul său „procurori de la DNA și DIICOT”.

„Eu vă spun un lucru, Buzăianu petrecea vacanțe pe Coasta de Azur cu procurori din DIICOT ȘI DNA. Din anturajul lui, se povestește că făceau parte și procurori. Că erau prieteni sau pur și simplu făceau parte din anturajul său ca urmare a problemelor pe care le avea, rămâne de văzut„, a declarat Udrea la B1 TV. 

Aceasta a mai spus că garntează faptul că Ana Maria Topoliceanu, cea care a denunțat-o în acest dosar, nu spune că banii au ajuns la Udrea și că deține informații despre persoanele la care au ajuns banii de la Buzăianu.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*