Ultimele Știri

Elena Udrea așteaptă acasă decizia Instanței Supreme

Elena Udrea află azi dacă se întoarce din nou în arest. Soarta fostului ministru va fi decisă de judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție. 

Elena Udrea este acuzată, în dosarul „Gala Bute”, de luare de mită şi de abuz în serviciu. Opt cereri de urmărire penală şi arestare preventivă au formulat procurorii, iar colegii ei deputați au dat aviz favorabil începerii urmării penale a fostului ministru.

Într-o postare pe o pagină de socializare, Elena Udrea a calificat acuzaţiile drept un „teatru absurd”. În faţa unei posibile noi arestări, Udrea a declarat că susţinerea fostului preşedinte Traian Băsescu este importantă pentru ea. Traian Băsescu o susține și mai mult, a afirmat într-o emisiune tv că Elena Udrea nu a luat niciodată bani în urma organizării Galei Bute. Fostul președinte a recunoscut că a vizitat-o pe Udrea, la reședința acesteia, unde a fost arestată preventiv.

La ieşirea de la ÎCCJ, Elena Udrea a declarat că îşi „reproşează multe”.

„A trebuit să vorbesc despre lucrurile pe care le-am făcut ca ministru şi de care eu sunt mândră. Îmi pare rău că astăzi lucrurile acestea sunt puse sub semnul întrebării din cauza unora care n-au reuşit să înţeleagă nici care a fost rolul lor într-un minister, nici care a fost. Nu sunt chiar cu ochii înlăcrimaţi, dar este trist să vezi ca lucrurile pe care le-ai făcut cu bună-credinţă sunt puse sub semnul întrebării de oameni care au fost acolo. A fost ultimul cuvânt. Sunt dezamăgită de faptul că o mulţime de oameni nu au curajul să-şi asume lucrurile pe care le-au făcut. Mă uit cum o mulţime de bărbaţi afirmă acum că nici nu respirau dacă nu-i lăsa să respire Elena Udrea”, a declarat Elena Udrea.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*