Ultimele Știri

Elena Udrea, amenințări: „După mine, veţi pleca toţi de la Cotroceni”. Cui s-a adresat aceasta

După ce Elena Udrea a fost îndemnată să îşi dea demisia din funcţia de consilier prezidenţial, în octombrie 2005, ținând cont dezvăluirile care au apărut în presă despre Dorin Cocoş şi legăturile cu grupul Petrache Bittner, aceasta a privit cu reticență această sugestie, reacționând prin amenințări. 

Adriana Săftoiu, fost purtător de cuvânt al lui Traian Băsescu, declară că după ce a încercat să o consilieze pe Elena Udrea, sugerându-i să își dea demisia, a primit amenințări din partea acesteia. Udrea a amenințat că după plecarea ei, toți cei care se aflau atunci la Cotroceni vor pleca, la rândul lor.

„Aici e legenda. Cu siguranţă nu ne simpatizam foarte mult. Nu a existat un conflict, nu pot spune că ne-am certat sau că ne-am aruncat cuvinte dure. Este adevărat că eu i-am sugerat să demisioneze după acea campanie medică care a durat cam două luni de zile, în care era implicat Dorin Cocoş, soţul ei. Cred că era şi doamna RenateWebber prezentă la discuţie. Dar nu pot spune ca am avut un conflict. Iar când i-am spus de demisie, Elena Udrea mi-a zis „Dupa mine, veţi  pleca toţi!”. Şi aşa a fost,  după plecarea ei, în aproape un an, am plecat toţi cei care făceam parte din echipa prezidenţială”, declară Adriana Săftoiu.

Săftoiu a admis că în cartea sa poate fi suspectată de subiectivism, dar în final, o carte de memorii este marcată de note subiective, a subliniat aceasta:

„Pot fi suspectată de subeictivism, dar o carte de moemorii are şi note de subiectivism.(…) Dar Băsescu a spus ca Udrea este creaţia lui în politica, el este cel care a spus că este onestă şi că nu a făcut compromisuri el a spus cp este demnă să fie preşedinte”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*