Ultimele Știri

Elena Udrea amenință DNA. Ce vrea să facă fostul ministru!

udrea

Elena Udrea amenință DNA și spune că vrea să pună capăt spectacolelor cu cătușe și „show-ul” arestărilor în fața camerelor de filmat.

”Parlamentul European a adoptat ieri, 20.01.2016, Directiva privind consolidarea anumitor aspecte ale prezumtiei de nevinovatie. Conform Directivei, autoritatile publice vor trebui să se abțină de la prezentarea persoanelor suspectate sau acuzate ca fiind vinovate, în instanță sau în public, “prin utilizarea de măsuri de constrângere fizică”, cum ar fi cătușe, boxe, lanțuri, cu excepția cazurilor în care asemenea măsuri sunt necesare din rațiuni de securitate. In cazul meu, evident ca nu aveam de gand sa ma bat cu gardienii ca sa evadez.

Citește și: Noi dezvăluiri în dosarul Elenei Udrea! Cine a intermediat mita de 5 milioane de dolari pe care aceasta a cerut-o lui Bogdan Buzăianu

Voi sesiza CEDO in zilele urmatoare, asa cum am anuntat dar inca nu am facut, pentru plimbarea mea in catuse in fata presei chemate sa ma filmeze pentru ca intreaga natiune sa vada succesul luptei anticoruptie. Nu pentru ca nu mi-as asuma ipostaza de incatusata a Sistemului, ci pentru ca drepturile unui om, chiar si ale Elenei Udrea, trebuie respectate.”, a anunțat Elena Udrea.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*