Ultimele Știri

Elena Udrea, adusă cu mandat la DNA! Acuzatii de spălare de bani și fals în declarații

Elena Udrea, președintele partidului PMP, a fost adusă cu mandat la DNA. Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au adus-o pe Elena Udrea la sediu, pentru audieri. 

Elena Udrea este acuzată de spălare de bani și fals în declarații în dosarul Microsoft, conform surselor judiciare.

În dosarul Microsoft sunt acuzați nouă foști miniștri dar și oameni de afaceri printre care și fostul soț al Elenei Udrea, Dorin Cocoș. Elena Udrea a infirmat orice lâimplicare a ei în acest dosar, spunând că nu era la curent cu afacerile soțului ei.

Un alt dosar de actualitate, care a stâns multe nume sonore din lumea politică din România este dosarul Retrocedărilor Ilegale, unde Alina Bica a fost arestată pentru abuz în serviciu. Alina Bica este prietena Elenei Udrea și amândouă și-au petrecut mai multe concedii împreună. Liderul PMP a neagat orice implicare în dosar susținând că “nu știu nimic despre cazul retrocedarilor supraevaluate în care ar fi implicați doamna Alina Bica și fostul meu sot, Dorin Cocoș”.

Elena nu poate fi reținută de procurori deoarece posedă imunitate parlamentară. În cazul în care anchetatorii vor cere acest lucru, deputații vor fi chemați la vot pentru ridicarea imunității președintelui PMP, Elena Udrea.

Elena Udrea a ținut să-și anunțe simpatizanții prin intermediul rețelei de socializare Facebook. Ea a postat în această dimineață un mesaj în care explică prezența ei la audieri.

1

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*