Ultimele Știri

Editura Cartea Românească este în căutare de scriitori talentați

Editura Cartea Românească este în căutare de scriitori talentați, pentru  Concursul anual de debut, ediția 2015. Aceasta are secțiuni de ”Proză” și ”Poezie” și se va desfășura în perioada 15 septembrie – 15 decembrie.

Manuscrisele participanților vor fi trimise printr-un e-mail, de pe o adresă creată special cu această ocazie. Numele adresei de e-mail poate fi motto-ul volumului, un fragment din motto sau titlul cărţii. O condiție de care candidații trebuie neapărat să țină cont este aceea de a nu își nota numele în conținutul manuscrisului, notarea acestuia ducând la descalificare.

O altă opțiune este aceea de a depune manuscrisele direct la sediul editurii, în perioada 15 septembrie – 15 decembrie, marţea sau joia, între orele 10.00 – 14.00. Pe plic se va aplica mențiunea „Pentru Concursul de debut al Editurii Cartea Românească” şi va fi specificată secţiunea pentru care se participă.

Pentru a putea fi luate în considerare, manuscrisele trebuie să îndeplinească mai multe condiții: cele de poezie trebuie să conțină minimum 50 de pagini iar cele de proză, minimum 150.000 de semne.

Premiul constă în publicarea volumului şi lansarea acestuia la Salonul Internaţional de Carte Bookfest 2016, conform Adevărul.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*