Ultimele Știri

Echipa Wild Carpathia: ‘Vin românii’ e o rușine pentru cineaștii cinstiți

wildcarpathia

Echipa Wild Carpathia afirmă că filmul ‘Vin românii’ este o rușine pentru cineaștii cinstiți și vor face demersuri pentru a promova în Marea Britanie cele trei părți ale documentarului realizat de aceștia în România. 

”Sunt extrem de jenat de ignoranța și prejudecățile colegilor mei britanici, cu opiniile lor despre România (…) Romanians are Coming este o rușine pentru cineaștii cinstiți”, se arată într-o postare pe pagina oficială Wild Carpathia, de pe Facebook.

”Acum este un moment perfect pentru a propune cele trei părți ale documentarului Wild Carpathia spre difuzare canalelor britanice, începând cu BBC, pentru a răspunde seriei Romanian are Coming. Comunitatea românească de aici îmbogățește nu numai diversitatea noastră culturală, dar și cuferele guvernamentale și are o etică a muncii mult mai cinstită și harnică decât un mare număr de grași și leneși paraziți britanici care se plâng atunci când alții sunt pregătiți să facă muncile despre care ei simt că ar fi sub demnitatea lor”, mai notează echipa Wild Carpathia.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*