Ultimele Știri

Ecaterina Andronescu și Șerban Mihăilescu au primit aviz pozitiv pentru începerea urmăririi penale

Senatorii juriști au decis astăzi în cazul Ecaterinei Andronescu și al lui  Șerban Mihăilescu, în urma solicitării făcute de procurorii DNA în dosarul licențelor Microsoft. Senatorii juriști au dat aviz pozitiv pentru începerea urmăririi penale, cerute de DNA.

Raportul va ajunge mâine și în plenul Senatului, pentru votul final în cazul Ecaterinei Andronescu și al lui Șerban Mihăilescu. Ședința a fost amânată de două ori până acum. Prima dată membrii comisiei au cerut mai mult timp pentru a analiza dosarele, dar și pentru că, spuneau ei, nu au fost numerotate corespunzător.

Două săptămâni mai târziu, la o altă ședință juridică unde cei doi senatori implicați în dosarul Microsoft au venit în fața comisiei, au fost audiați, dar nici atunci nu a fost emis raportul pentru că membrii comsiei spuneau că au nevoie de mai multe date de la procurori pentru a putea să ia mai ușor o decizie.

În cazul Ecaterinei Andronescu se cere începerea urmăririi penale pentru abuz în serviciu, luare de mită, trafic de influență și spălare de bani, iar pentru senatorul Șerban Mihăilescu, se cere începerea procedurii de urmărire penală pentru instigare la abuz în serviciu, trafic de influență și spălare de bani.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*