Ultimele Știri

Ecaterina Andronescu şi Şerban Mihăilescu află astăzi dacă rămân fără imunitate

Ecaterina Andronescu şi Şerban Mihăilescu sunt vizaţi de procurorii anticorupţie în Dosarul Micrososft.  Colegii lor din Parlament ar trebui să ia o decizie în privinţa acestora, şi să avizeaze începerea urmăririi penale cerută de DNA. 

„Eu, dacă aş considera că am o vină, aş demisiona de ieri”, a declarat Ecaterina Andronescu. 

„Noi trebuie să acceptăm că unii oameni pot fi nevinovaţi şi că nu trebuie să îi îngropăm de vii”, a mai adăugat aceasta.

În urma arestărilor maraton din dosarul licenţelor Microsoft, foştii miniştri se tem de o eventuală reţinere şi aici punctăm şi cazul Ecaterinei Andronescu care se plânge pe la toate televiziunile cu faptul că este nevinovată. Cel mai bine pentru foştii miniştrii ar fi să nu se mai ascundă sub scutul cald al imunităţii parlamentare, pentru că se îngroaşă gluma şi DNA-ul actual, nu mai este PNA-ul lui Adrian Năstase. 

„ECATERINA ANDRONESCU (în prezent senator – Parlamentul României), ministrul Educaţiei şi Cercetării în perioada 28 decembrie 2000-19 iunie 2003; 22 decembrie 2008 – 1 octombrie 2009; ministrul Educaţiei, Cercetării şi Inovării în perioada 2008-2012, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz în serviciu, luare de mită, trafic de influenţă şi spălare de bani, în perioada în care avea calitatea de ministru.

MIHĂILESCU PETRU ŞERBAN (în prezent senator – Parlamentul României), ministru coordonator al SGG în perioada decembrie 2000 – octombrie 2003, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de instigare la abuz în serviciu, trafic de influenţă şi spălare de bani în perioada în care avea calitatea de ministru.”, se arată în comunicatul DNA.

Comisia Juridică a Senatului ar trebui să decidă astăzi dacă avizează începerea urmăririi penale cerută de DNA în cazul senatorilor Ecaterina Andronescu şi Şerban Mihăilescu.

De aproape o lună de zile, comisia amână luarea unei decizi şi face scut în jurul celor doi colegi senatori .

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*