Ultimele Știri

EBA a fost jefuită. Apartamentul Elenei Băsescu a fost spart, iar principalul suspect a fost deja arestat

Elena basescu

Apartamentul în care locuieşte Elena Băsescu, într-un complex rezidenţial din sectorul 1 al Capitalei, a fost spart, iar principalul suspect este paznicul imobilului, care a fost arestat preventiv, bunurile furate din locuinţa fiicei fostului preşedinte fiind recuperate.

Potrivit unor surse din Poliţie, în 6 august, Elena Băsescu a sesizat Secţia 1 Poliţie că la începutul lunii unul dintre paznicii complexului rezidenţial în care locuieşte ar fi intrat în locuinţa sa şi ar fi furat mai multe haine şi cosmetice.

Fiica fostului preşedinte le-a spus poliţiştilor că furtul a fost posibil deoarece uşa apartamentului nu era închisă, ea precizând, de altfel, că uneori nu încuie locuinţa.

Poliţiştii Secţiei 1 au stabilit că principalul suspect este paznicul complexului, Paul Macarenco, în vârstă de 62 de ani, astfel că în 7 august au percheziţionat locuinţa acestuia unde au găsit mai multe din bunurile reclamate de fiica lui Traian Băsescu.

Bunurile respective i-au fost returnate Elenei Băsescu de către anchetatori.

Paul Macarenco a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, după care a fost arestat preventiv de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1.

Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului şef al statului, locuieşte din 2012 într-un apartament dintr-un complex rezidenţial din sectorul 1 al Capitalei, împreună cu soţul său şi cu cei doi copii ai lor.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*