Ultimele Știri

După părerea Elenei Udrea, Traian Băsescu a ieşit câştigător în lupta Ponta-Iohannis

Aseară s-a desemnat preşedintele care va reprezenta România pentru 5 ani. Klaus Iohannis a ieşit câştigător în lupta pentru cârma României.

Însă cum sună zicala „după război mulţi viteji se arată”, domniţa Udrea sărbătoreşte la Paris înfrângerea lui Victor Ponta, postând mesaje foarte interesante. Se pare că acum lucrurile iau o întorsătură interesantă, care va da mult de gândit alegătorilor lui Iohannis. Elena Udrea susţine că, după eşecul lui Victor Ponta în alegerile prezidenţiale, „Traian Băsescu termină mandatele câştigător”, iar „antibăsismul este acum un mit spulberat”.

„54,66% – 45,33%! Traian Băsescu termină mandatele câştigător. Antibăsismul este acum un mit spulberat. Victor Ponta s-a bazat doar pe acest mit, s-a luptat până în ultimul moment doar cu Preşedintele… Şi a pierdut. Băsiştii, în turul doi, au votat toţi într-un singur fel: anti Ponta. La fel ca marea majoritate a celor care au pus ştampila pe Iohannis. Acum, în România avem o realitate: ANTIPONTISMUL.”, scrie Elena Udrea pe Facebook.

1

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on După părerea Elenei Udrea, Traian Băsescu a ieşit câştigător în lupta Ponta-Iohannis

  1. Fals, total fals, domnilor ” jurnalisti ” de la Presa libera.ro…NIMENI N-A FURAT NIMIC…daca Elena Udrea a pronuntat acele cuvnte, inseamna ca stie ce spune, iar daca erati obiectivi puteati recunoaste ca Basescu si Udrea s-au luptat ani de zile cu naparca comunista numita PSD si rezultatele luptei lor a rabufnit si in prezenta la vot extrem de mare…fiindca spuneam mereu ca mamaliga romaneasca da in foc rar, dar cand se intampla se cunoaste…si nu uitati cele 500.000 de voturi ale Elenei Udrea si indemnul presedintelui din 14 nov cu apelul catre basistii lui sa-l demoleze pe Ponta…inca o treaba : diferenta intre cei doi finalisti a fost de 1 milion de voturi…nu va spune nimic cifra?

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*