Ultimele Știri

După o partidă de biliard, un vasluian și-a înjunghiat adversarul în cap

crima cutit

Un tânăr de 29 de ani din județul Vaslui este tinut in viata de medici doar cu ajutorul aparatelor, după ce un localnic l-a lovit cu un cuțit în zona capului. Totul s-a întâmplat la un joc de biliard.

Agresorul, cu trei ani mai mic, a fost reținut și va fi prezentat luni în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Cearta dintre cei doi a pornit la barul din sat, la o partidă de biliard. Nimeni nu-și explică ce aveau de împărțit, având în vedere că se cunoșteau și nici nu erau băuți.

Leonard Crișmariu, fratele victimei: „S-au certat de la billiard, nu știu ce neînțelegeri au fost între ei. Criminalul mai mult plecat era, la muncă la Cluj, venea rar. Nu știu ce motiv ar fi avut și cum de l-a supărat fratele așa tare.”

Suspectul, în vârstă de 26 de ani, ar fi scos un cuțit și și-a atacat partenerul de joc, spun martorii. Victima, de 29 de ani, a ieșit pe geam iar rafuială a continuat afară, pe stradă.

Proprietarul barului: „Omul la băutura face multe, dar ăsta era treaz. A jucat billiard o oră, a băut 2 sucuri, a scos cuțitul, l-a tăiat.”

Scena, desprinsă parcă dintr-un film, i-a îngrozit pe martori. Alertați de urgență, medicii de la SMURD au găsit victima inconștientă. Aceaâsta a fost transportat în cursul serii trecute la Spitalul de Neurochirurgie din Iași.

Martor: „Nu trebuia să dea cu cuțitul. Eu i-am văzut când au ieșit afară. S-a învârtit masa. Unul pe geam a ieșit, altul pe ușă. Avea cuțitul în mână, da.”

Localnic: „Nu aveau nimic de împărțit, amenințări, pe mai mulți din sat îi amenința.”

În decembrie anul trecut, suspectul a mai bătut un localnic, dar s-a ales doar cu o amendă. Sătenii spun că în ultimul timp acesta devenise agresiv.

Leonard Crismariu, fratele victimei: „L-a bătut pe ălă de sărbatori. Acum pe fratele meu. Mama lui a zis că mai are vreo doi și îi bate pe toți pe care are ciudă. Nu știu ce ciudă are. Au rămas doi copii, trebuie să îi crească singură cumnata.”

Tânărul a fost reținut pentru tentativă de omor. El va ajunge luni, în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*