Ultimele Știri

După Gică Popescu, zi liberă pentru Cristi Borcea și Gigi Nețoiu

Sărbătorile de iarnă aduc fericire și pentru infractorii din fotbalul românesc, astfel condamnații din „Dosarul Transferurilor” părăsesc pușcăriile unul după altul.

După ce s-a aflat că de Ziua Națională a României a fost eliberat Gică Popescu în mare secret pentru 48 de ore, timp în care s-a întâlnit cu Hagi, Chivu și cu italianul Pietro Chiodi într-un restaurant din București, Cristi Borcea va beneficia și el de o zi de libertate chiar de Crăciun. 

Conducerea Penitenciarului Poarta Albă a decis să-i acorde o permisie de o zi pentru bună purtare atât lui Cristi Borcea, cât și lui Gigi Nețoiu, în aceeași perioadă și pentru fostul președinte al Craiovei, condamnat în același dosar.

Gigi Becali DNA
Și cum magia sărbătorilor trebuie să continue, Gigi Becali va fi și el liber între 24 și 28 decembrie, pentru a-și petrece Crăciunul alături de familie.

Fostul acţionar de la Dinamo, Cristi Borcea, ispășește şase ani şi patru luni de închisoare în dosarul transferurilor de jucători, iar Gigi Neţoiu, a fost condamnat definitiv la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare.

Gigi Becali a fost condamnat definitiv la 3 ani și jumătate de închisoare, în urma mai multor dosare, printre care cel al schimbului de terenuri cu MApN și în cazul Valiza.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*