Ultimele Știri

După ce au fost abuzați sexual ani la rând, doi frați și-au ucis părinții. Ce au făcut cu cadavrele este șocant

Cazul a doi fraţi vitregi din Argentina, Leandro Acosta, 25 de ani, şi Karen Klein, 22 de ani, care şi-au ucis părinţii a îngrozit opinia publică argentiniană, iar detaliile sordide au făcut înconjurul lumii în presa internaţională, potrivit Adevărul.

Avocata lui Acosta, Monica Chirivin, a povestit că tânărul a plănuit omorul ca răzbunare pentru anii în care a îndurat abuzuri sexuale din partea părinţilor, la fel ca sora sa vitregă şi cei doi fraţi gemeni, care abia au împlinit 11 ani.  Acosta, care se află internat într-o instituţie psihiatrică din Buenos Aires, a relatat cum şi-a ucis părinţii, pe Ricardo Klein, 54 de ani, care a început să-l violeze pe când avea numai şase ani, şi Miryam Kowalczuk, 52 de ani, care îl obliga să facă sex în trei. 

Fratele cel mare și-a ucis tatăl în timp ce acesta dormea, după care i-a violat trupul lipsit de viaţă pentru că „s-a excitat“, aşa cum i-a declarat avocatei. Mama sa a fost ucisă câteva minute mai târziu, după ce a intrat în cameră și a țipat inspăimântată văzând ce se întâmplă. Acosta a ucis-o cu mai multe focuri de armă. Conform declaraţiilor avocatei, tânărul a tăiat o bucată de carne din trupul tatălui mort, a gătit-o şi apoi a mâncat-o, fiind surprins că „are gust de carne de porc, puţin sărată, dar delicioasă“.

Acosta a vorbit fără niciun regret despre mama sa, spunând că era o „târfă alcoolică“ şi că a ales să-şi facă dreptate în felul său. Poliţia a descoperit trupurile dezmembrate ale părinţilor în casa familiei, inclusiv pachete cu carne de om pregătite pentru consum, informează publicaţia „Daily Mail“.

Sora vitregă și-a ajutat fratele la tranșarea cadavrelor, la rândul său întreținând relații sexuale cu acesta. Un aspect uluitor este acela că Acosta este imobilizat într-un scaun cu rotile şi depinde de o pungă de colostomie pentru colectarea materiilor fecale, urmare a unei afecţiuni intenstinale cronice.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*