Ultimele Știri

După ce a umilit mii de români, a fost numit secretar de stat la ministerul Culturii

Bogdan Stanoevici fostul ministru delegat pentru românii de pretutindeni a revenit pe postul de secretar de stat în ministerul Culturii în Guvernul Ponta 4.

La noi incompetența unor oameni este răsplătită cu posturi călduțe, practic iese pe o ușă și intră pe cealaltă. Bogdan Stanoevici este una din cele mai hulite persoane de către cei pe care trebuia să îi reprezinte. Iresponsabilitatea sa în exercitarea funcției a făcut înconjurul Europei, dar la noi obrazul e gros și după ce ai dispărut puțin din peisaj revii la loc pe ușa din față. 

„Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Bogdan Dragoș Aureliu Marian Stanoevici se numește în funcția de secretar de stat la Ministerul Culturii”, se menționează în Monitorul Oficial.

Bogdan Stanoevici a fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni în Cabinetul Ponta III, între 5 martie și 13 decembrie 2014.

Atitudinea incalificabilă de care a dat dovadă Stanoevici față de românii din Diaspora prin proasta organizare a secțiilor de votare și blocarea efectivă a votului, a fost trecută cu vederea de noul Guvern Ponta 4 care coabitează perfect cu opoziția și președintele Klaus Iohannis. Mai nou acest Guvern a revenit la vechile obiceiuri, practic nu a renunțat niciodată la ele.

Premierul Victor Ponta dă dovadă de o atitudine arogantă și iresponsabilă în continuare. Din acest motiv a pierdut alegerile prezidențiale, lipsa de orientare și disprețul față de cetățean atrage consecințe nefaste.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*