Ultimele Știri

Dumitru Dragomir: Țara asta, în afară de Ceaușescu, n-a avut conducători de elită

Printre nostalgicii după comunism se regăsește și Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF care s-a făcut remarcat în lumea fotbalului mai mult prin comentariile sale acide. De această dată a trecut în baricada politicii, expunându-și opinia față de Nicolae Ceaușescu, Ion Iliescu, Klaus Iohannis și Victor Ponta.

Dragomir consideră ca Nicolae Ceaușescu reprezintă cel mai mare bine pe care l-a avut România în toată istoria, motiv pentru care regretă uciderea dicatorului.

„Toată dezvoltarea din ultimii 25 de ani se datorează celor 25 de ani de comunism. Ceaușescu a facut așa: mine, întreprinderi, uzine, combinate chimice, combinate metalurgice, agricultură. Eram cea mai bună țară din Europa. Tot continentul trăia din grâul și porumbul produse în Bărăgan”, a spus Dragomir pentru ediția tiparită a Gazetei Sporturilor.

Fiind acuzat de evaziune fiscală și delapidare în timpul domniei de la LPF, prejudiciindu-i patrimoniul cu 2,8 milioane de euro, și beneficiind de pe urma licitărilor dubioase ale drpturilor de televizare, Dragomir crede că a supraviețui în era capitalistă înseamnă a fura.

„Ce șansă să am eu azi, Mitică din Bălcești, în capitalism? Să fur sau să mă duc la pușcărie, dacă aș pleca la 14 ani de acasă. Ce o mai dăm dupa cireș? Românul e ușor de mințit. Țara asta, în afara de Ceaușescu, n-a avut conducători de elită”, a mai spus Dragomir.

Pe lângă Ceaușescu, Ion Iliescu este, de asemenea, un fost bun conducător al țării.

„În ’90 l-am votat pe Iliescu, el a făcut Revoluția. Dacă nu era el, țara noastră era împărțită acuma, mă! Ardealul era luat de unguri, sigur! Iliescu a ținut unitatea României, chiar dacă-l înjură unii că e comunist și așa mai departe!”, a mai spus Dragomir.

Dragomir vede o rază de speranță după ce Klaus Iohannis a ajuns președinte, în același timp acuzându-l pe Victor Ponta că l-a dat afară de la șefia LPF, anul trecut.

„Se pare că Iohannis e un om liniștit și va liniști lucrurile pentru că țara e învrăjbită rău de tot. Oamenii dau drumul la televizor acum și se bucură văzând cine a mai ajuns la pușcărie. Asta e bucuria nebunilor! Cu toată răspunderea, vă zic că l-am votat pe Iohannis. Pentru că Ponta m-a dat afară! Cum să-l votez eu când el m-a dat afară de la Ligă?! Dar nu i-am purtat ranchiună și n-am vorbit ce știam până acum. Asta e! M-au curățat, m-au curățat! Asta e viața”, a conchis Dragomir.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Dumitru Dragomir: Țara asta, în afară de Ceaușescu, n-a avut conducători de elită

  1. Petrescu Sorin // 2 ianuarie 2015 at 13:24 // Răspunde

    Nu i-ar strica un control la scufița , cred ca i-a sarit de la locul ei si ar trebuii pusa la loc

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*