Ultimele Știri

Dumitru Dragomir: Mai sunt mulţi patroni de arestat

În atmosfera ultimelor arestări ale oamenilor din fotbalul românesc, dar și a ultimelor percheziții DIICOT la clubul Petrolul Ploiești, Dumitru Dragomir susține că numărul celor reținuți poate crește în următoarea perioadă.

Fostul peședinte al Ligii Profesioniste de Fotbal critică starea fotbalul românesc și transmite că probleme există și la alte echipe de fotbal.

„Nu se poate trăi într-o astfel de atmosferă. Din cauză că nu mai sunt bani, nu mai sunt nici performanţe. Mulţi patroni au venit în fotbal pentru a îşi face imagine, iar alţii pentru a câştiga bani. În fotbal se trăieşte periculos. Eu nu am de gând să mă mai întorc în fotbal, la nici un club.

Mai sunt mulţi patroni de arestat. Sunt echipe cu probleme în tot fotbalul românesc, pentru că majoritatea patronilor sunt la închisoare, iar restul sunt cercetaţi”, a spus Dumitru Dragomir.

Amintim că la începutul acestei săptămâni procurorii DIICOT au făcut percheziții la Petrolul Ploiești, conducerea clubului fiind suspectată de evaziune fiscală şi spălare de bani cu un prejudiciu estimat la 15.400.000 de euro, în urma acestor acțiuni au fost reținuți cei patru acționari ai ”lupilor” și alte patru persoane. 

1 Citește și: Petrolul Ploieşti: Directorul, fraţii Capră şi alte 4 persoane reţinute pentru un prejudiciu de peste 15 milioane de euro

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*