Ultimele Știri

Dumitru Dragomir îi atacă pe Pițurcă și pe „împrumutații” Stelei: ”Nu batem la Atena. Pițurcă trebuia să-l ia pe Sânmărtean. Transferurile Stelei, o ciorbă reîncălzită”

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a făcut câteva declarații incendiare în exclusivitate pentru site-ul nostru. „Nu câștigăm la Atena. Încă nu avem echipă ca să-i putem bate pe greci” și „Pițurcă trebuia să-l convingă pe Sânmărtean să joace. La Steaua de ce  joacă și la națională nu? E ușor să spui că e accidentat” sunt câteva din comentariile făcute de Dragomir înaintea partidei de la Atena.

Fostul șef de la Ligă nu a menajat nici conducerea Stelei, după „împrumuturile” lui Rusescu, Bourceanu și Papp. „Dacă îți place să mănânci ciorbă reîncălzită…asta au făcut ei. Eu nu o văd ca pe o mare afacere”,  a comentat cel care era supranumit Oracolul de la Bălcești.  Urmăriți mai jos, în secțiunea audio, interviul integral cu Dumitru Dragomir. 

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Dumitru Dragomir îi atacă pe Pițurcă și pe „împrumutații” Stelei: ”Nu batem la Atena. Pițurcă trebuia să-l ia pe Sânmărtean. Transferurile Stelei, o ciorbă reîncălzită”

  1. le mitique mitic mitici // 5 septembrie 2014 at 4:46 // Răspunde

    Da, toata lumea vede ca piturca are fixurile lui… sau interese sau ..??? cocis, florescu – toata lumea vedea ca nu sunt fotbalisti (eu nu cunosc pe cineva care sa aprobat convocarea lor…), el ii chema la nationala, nu mai conteaza de ce, cum, interese… Acum toata lumea vede ca unii sunt fotballisti, el nu-i cheama…pai sa platesca, sta atarnat in baza unu contract facut pe vremea lui n shu

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*