Ultimele Știri

Dulgheru, Begu şi Halep, la dublu, au avansat la Roma

Alexandra Dulgheru la Roma

Alexandra Dulgheru şi Irina Begu s-au calificat, astăzi,  în optimile turnului de la Roma, după ce au depăşit cu greu adversare mai slab clasate în ierarhia mondială. În acelaşi timp, Halep a debutat pe zgura italiană ân proba de dublu, unde s-a distrat alături de Francesca Schiavone.

Alexandra Dulgheru (72 WTA) s-a calificat în turul doi al competiţiei dotate cu premii în valoare de 2,4 milioane de dolari, după 6-7, 6-3, 6-3 cu nipona Misaki Doi (111 WTA). În cele trei seturi muncite, românca a fluctuat de la un serviciu slab la un joc bineplasat, astfel că la capătul celor două ore şi 22 de minute experienţa Alexandrei s-a impus în faţa jucătoarei venite din calificări.

Dulgheru şi-a asigurat un cec de 11.710 euro şi 90 de puncte WTA, iar în meciul următor se va duela cu câştigătoarea dintre Lucie Safarova (14 WTA) şi Anna Schmiedlova (46 WTA).

Irina Camelia Begu la RomaIrina Begu a confirmat, de asemenea astăzi, forma excelentă pe care o traversează şi este calificată în turul doi la turneul de la Roma, acolo unde sunt deja Alexandra Dulgheru şi Simona Halep.

Bucureşteanca a revenit după ce a pierdut primul set şi s-a impus la capătul celor două ore de joc, cu 4-6, 6-2, 6-1 în faţa polonezei Urszula Radwanska.

În optimile competiţiei italiene, Irina Begu va juca împotriva lui Angelique Kerber (Germania, 11 WTA).


În probade dublu, Simona Halep a realizat o demonstraţie de forţă alături de italianca Francesca Schiavone, cele două calificându-se în turul doi, după un dublu de 6-2, 6-2 cu perechea Jurak/Parra-Santonja.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*