Ultimele Știri

Duel românesc în sferturile probei de dublu de la Australian Open

Florin Mergea și Horia Tecău se vor întâlni alături de partenerii săi ca adversari în sferturile probei de dublu de la Australian Open. 

Duelul între români din sferturile turneului de la Antipozi a fost posibil datorită victoriei de senzație a cuplului dintre Florin Mergea şi Dominic Inglot în fața liderilor mondiali Bob şi Mike Bryan, cu scorul de 7-6, 6-3, după ce Horia Tecău a câştigat cu câteva ore mai devreme, alături de partenerul său, Jean Julien Rojer, partida cu perechea Butorac/Groth, scor 3-6, 7-5, 7-6.

„A fost o experienţă incredibilă. Fraţii Bryan sunt legende la dublu şi e incredibil să îi poţi învinge”, a fost reacţia lui Mergea la finalul partidei.

Așadar în sferturile de la Australian Open, Tecău și Mergea se vor întâlni pentru a patra oară în calitate de adversari, Horia conducând cu 3-1. Dacă confruntarea va fi aprigă pentru tenismenii noștri, se știe cu siguranță că România va avea un reprezentant în faza semifinalelor la Australian Open, iar echipa câștigătoare va avea şanse mari să joace finala primului turneu de Mare Șlem al anului, în condiţiile în care pe acaestă jumătate de tablou n-a mai rămas nicio echipă favorită.

Florin+Mergea+Australian+Open+Day+3+91oYsmd9eDvx

Horia+Tecau+Australian+Open+Day+4+sH913gqrxV3x

Pentru accederea în faza sferturilor de finală de la Australian Open, cele două perechi vor primi câte 360 de puncte şi 71.000 de dolari australieni (50.000 de euro).

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*