Dubai: A fost deschis cel mai mare parc de distracții acoperit. Măsoară cât 28 de terenuri de fotbal – VIDEO

  • Nicoleta Ungureanu
  • 3 septembrie 2016
  • Externe

Dubai, care se laudă cu cele mai spectaculoase clădiri din lume, a deschis porțile celui mai mare parc acoperit, IMG Worlds of Adventure. Acest parc de distracții a costat peste 1 miliard de dolari și a necesitat trei ani pentru realizare.

Parcul de distracții face parte din planul Dubai de a crește numărul de turiști în Emiratele Arabe Unite în contextul scăderii prețurilor la petrol din Golf. Acesta măsoară cât de 28 de terenuri de fotbal.

”Am vrut ca acesta să fie un simbol pentru Dubai și pentru regiune”, a declarat Lennard Otto, director al IMG Worlds of Adventure. ”Iar deschiderea celui mai mare parc tematic de interior din lume a părut foarte potrivit pentru această piață”, a completat acesta.

Parcul are ca punct principal de atracție cel mai înalt și mai rapid roller coaster din Dubai, numit Velociraptor. Vizitatorii țâșnesc cu peste 90 de kilometri pe oră în sub trei secunde. În plus, vizitatorii mai au la dispoziție alte 21 de atracții, 28 de spații de luat masa și 25 de magazine, conform Agerpres.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *