Ultimele Știri

Drumul suporterilor Stelei până la Sofia împânzit de poliţişti

Pe traseul de deplasare din Capitală spre Bulgaria a suporterilor echipei Steaua au fost luate măsuri de monitorizare, pentru a preveni blocajele în trafic şi alte evenimente neplăcute care s-ar putea produce

Potrivit Poliţiei Române, pe traseul de deplasare din Capitală spre Bulgaria, a suporterilor echipei Steaua au fost luate măsuri de monitorizare, pentru a preveni blocajele în trafic şi alte evenimente neplăcute care s-ar putea produce.

Astfel, 168 de poliţişti, dintre care 33 de la rutieră şi 117 de la ordine publică, precum şi 60 de maşini, de la Poliţia Capitalei şi IPJ Ilfov şi Giurgiu, sunt de marţi noapte în locurile în care se adună suporterii echipei Steaua pe traseul de deplasare din Capitală, pe DN5, spre graniţa României cu Bulgaria.

De asemenea, în baza planului de acţiune semnat la nivelul celor două poliţii naţionale, echipaje de poliţie rutieră din Bulgaria vor acţiona în oglindă cu poliţiştii români, către şi de la stadionul din Sofia unde are loc partida dintre Steaua Bucureşti şi Ludogoreţ Razgrad, a precizat sursa citată.

Partida Ludogoreţ Razgrad – Steaua Bucureşti, din manşa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 21.45, pe stadionul Vasil Levski din Sofia. În tur, Steaua s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 1-0.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*