Drone ce transportau droguri şi telefoane mobile spre o închisoare, interceptate de poliţia londoneză

  • Adelina Mitrache
  • 22 august 2016
  • Externe
drona

Poliţia a confiscat, în Marea Britanie, două drone care transportau droguri şi telefoane mobile şi care se îndreptau spre o închisoare, relatează Daily Mail.

Dispozitivele au fost găsite de ofiţerii care investigau tentative de contrabandă la închisoarea Pentonville din burgul londonez Islington.

În timpul weekendului de 12-14 august, ofiţerii de poliţie au efectuat activităţi de patrulare în regiunea unde se află închisoarea ca parte a Operaţiunii Airbone.

În dimineaţa zilei de 13 august au văzut un bărbat care avea un comportament suspect în apropiere de închisoare. Văzând poliţia, acesta a fugit şi a scăpat din mână două pungi în care se aflau droguri din categoria B şi telefoane mobile.

În ziua următoare, ofiţerii au recuperat o dronă după ce au urmărit-o în timp ce zbura deasupra închisorii HMP Pentonville înainte de a se prăbuşi. Ei au fost apoi alertaţi cu privire la o altă dronă care era ghidată spre închisoare. Aceasta a fost oprită la mijlocul cursei şi s-a descoperit că transporta o mare cantitate de droguri şi două telefoane mobile.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *