Ultimele Știri

Dragnea vrea să demisioneze însă baronii se opun

Fostul ministru al Dezvoltării a declarat luni dimineață că își va depune demisia din funcția de președinte executiv al PSD, spunând însă că-şi va pune partidul într-o „situaţie delicată”.

Însă, la finalul ședinței, Dragnea a spus că și-a depus mandatul, dar colegii au respins în unanimitate această idee. Astfel, o decizie privind demisia se va lua miercuri, în forul lărgit al PSD.

”Mandatul meu a fost depus, iar toți colegii mei au respins acest lucru. Ce va pot spune este ca nu mă simt confortabil cu atâtea presiuni. Eu sunt un om hotărât, decis, dar trebuie sa recunosc ca există presiuni. Mi-am depus mandatul, dar toţi colegii resping ideea. Este o atitudine care mă bucură în tot necazul ăsta, după 15 ani de muncă în acest partid este important să vezi că ai atâta susţinere, e o hrană nepatrimonială importantă. Nu mă simt foarte confortabil cu asemena presiune, dincolo de ce au spus colegii mei azi, sunt mesaje primite din ţară de la membri de partid şi de la persoane care nu sunt membri de partid. Nu mă simt foarte confortabil, sunt un om care nu ezită, dar trebuie să recunosc că toate aceste manifestări mă pun pe gânduri. La Ministerul Dezvoltării susţin pe cineva care să continue toate programele începute. Am vorbit cu premierul”, a declarat Liviu Dragnea.

Toţi membrii PSD s-au opus oricărei discuţii legate de demiterea sau autosuspendarea lui Liviu Dragnea din PSD, cu argumentul că nu este vinovat de o faptă de corupţie incriminată de Rezoluţia PSD, a afirmat vicepreşedintele PSD Olt Olguţa Vasilescu. 

Consiliul Naţional al PSD a decis, în luna martie, ca membrii de partid sancţionaţi de instanţe să îşi piardă funcţia politică.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*