Ultimele Știri

Dragnea și Ioan Niculae au intervenit pe lângă Alina Bica! 3,5 milioane euro mită

Fosta șefă antimafia Alina Bica este anchetată într-un nou dosar de procurori pentru că ar fi intervenit într-un dosar în care este anchetat Ioan Niculae. 

Ioan Niculae l-ar fi contactat pe Liviu Dragnea  pentru a-l ajuta să scape de un dosar în care este anchetat și pentru o soluționare favorabilă s-ar fi dat o mită de 3,5 milioane de euro. Pentru implicarea în dosar Alina Bica primea cu sprijinul lui Liviu Dragnea funcția de Procuror General al României.

„Bica Alina Mihaela în scopul tergiversării soluționării dosarului penal care îl viza pe inculpatul Ioan Niculae a intervenit la nivelul procurorului de caz care avea în instrumentare dosarul pentru ca acesta să stopeze investigațiile pe care le derula prion care a solicitat date privind utilizatorul unui anumit număr telefonic pe care îl folosea Dragnea Nicolae Liviu.

În schimbul acestui folos, inculpatul Ioan Niculae, a oferit inculpatei Alina Bica suma de 3,5 milioane de euro și promisiunea celor doi de sprijinire pentru promovarea acesteia în funcția de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție”, se arată în documentul prezentat de Robert Turcescu.

În acest dosar DNA a dispus începerea urmăririi penale în rem pentru luare de mită, dare de mită și favorizarea infractorului pentru toți cei trei implicați, Alina Bica, Ioan Niculae și Liviu Dragnea.

Bica-crop-2

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*