Dragnea recomandă un penal pentru funcția de șef al Camerei Deputaților

liviu dragnea

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, la România TV, că Victor Ponta este ”cel mai recomandat” pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, precizând că urmează să aibă o întâlnire cu acesta, după Paşte, pentru a stabili un plan.

”Am stabilit cu Victor Ponta să ne vedem, după Paşte, şi funcţia de preşedinte de la Camera Deputaţilor, dar şi multe altele. O să convenim şi o să anunţăm şi partidul. Eu nu fac astfel de anunţuri la televizor. Victor Ponta e cel mai recomandat pentru această funcţie. Victor Ponta era un preşedinte mai bun decât actualul preşedinte al României”, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, luni seară, la România TV.

Dragnea a precizat că nu vor vorbi despre acceptare sau neacceptare, ci despre ”o maximizare a planului la alegerile locale”.

”Vom face o analiză foarte serioasă, îmi doresc ca Victor să devină preşedintele Camerei Deputaţilor”, a arătat liderul social-democraţilor.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a fost exclus, miercuri, din PSD, propunerea de excludere din partid fiind făcută de Olguţa Vasilescu, Paul Stănescu şi Cătălin Rădulescu.

Zgonea a intrat în conflict cu Liviu Dragnea şi cu restul conducerii PSD după ce Dragnea a fost condamnat definitiv în dosarul „Referendumul”.

Victor Ponta este trimis în judecată în dosarul Turceni – Rovinari împreună cu Dan Șova și alte persoane, fiind acuzat de 17 infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală şi spălarea banilor.

Potrivit Regulamentului Camerei Deputaţilor, preşedintele forului poate fi revocat înainte de expirarea mandatului, cu votul majorităţii deputaţilor prezenţi, cu asigurarea cvorumului legal, prin vot secret cu bile. Propunerea de revocare se face în scris de către liderul grupului parlamentar căruia îi aparţine preşedintele – în acest caz, PSD.

loading...

One thought on “Dragnea recomandă un penal pentru funcția de șef al Camerei Deputaților

  1. Dar de ce pizda ma-tii crezi tu ca Ponta este penal? Stii tu ca a fost condamnat pentru ceva,pe bune?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *