Ultimele Știri

Dragnea: Răspund luni-marți privind candidatura. Ponta nu mai e foarte stabil

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a declarat, duminică, în cadrul unei emisiuni tv, că luni sau cel târziu marți va da un răspuns la întrebarea privind o posibilă candidatură pentru atribuțiile de lider PSD, menționând că, dacă acest lucru se va întâmpla, va fi pentru o perioadă limitată, anume până la organizarea congresului.

Într-o emisiune a postului Antena 3, Dragnea a declarat că „a primit foarte rău” retragerea lui Victor Ponta din funcția de președinte al PSD, opinând că a fost o greșeală și că „în partid s-a produs o oarecare tulburare cu acest gest.” „Totuși, e președintele PSD, cel mai mare partid din România, un partid stabil, organizat, așezat, care are nevoie de o conducere fermă și foarte clară, este un partid care trebuie condus cu foarte multă rigoare și predictibilitate”, a continuat el.

De asemenea, Liviu Dragnea subliniază faptul că PSD trebuie să stabilizeze și să întărească conducerea partidului.

Solicitat să precizeze dacă vede posibil să ocupe o nouă funcţie executivă în partid, dată fiind condamnarea de la ICCJ, Dragnea a răspuns: „Acesta este un subiect important. Pe de altă parte, PSD se află într-o situaţie specială acum, unde se pot adopta măsuri speciale pe perioade limitate, o perioadă tranzitorie. Dacă o să fiu implicat în aşa ceva şi dacă o să cer colegilor mei încrederea pentru aşa ceva, va fi pe o perioadă strict limitată, şi anume până la organizarea congresului”.

Liviu Dragnea mai spus că are sentimente de prietenie faţă de Victor Ponta, dar a arătat că l-a supărat faptul că acesta nu l-a anunţat în legătură cu retragerea din funcţia de preşedinte al PSD.

„Asta nu m-a dezamăgit, m-a supărat (…). Eu vorbesc de o relaţie de camaraderie cu Victor Ponta de cinci ani jumate, în care eu şi cu gândul şi cu fapta am fost lângă el (…). Pentru el simt prietenie, sunt supărat că a făcut gestul ăsta şi că nu mi-a dat şi mie şansa, cred că nu a dat-o nimănui, să discute şi să-l facă să înţeleagă că nu e bine să-şi dea demisia, nici pentru el, nici pentru partid, nici pentru guvern, nici pentru ţară până la urmă, dar, dincolo de asta, te poţi supăra pe un prieten, dar prietenia rămâne, nu e un sentiment care se evaporă la o supărare de genul ăsta. (…) Eu îl înţeleg, Victor trece printr-o perioadă foarte grea şi nu mai este foarte, foarte stabil şi îl înţeleg (…), n-am o problemă cu Victor Ponta eu”, a mai spus Dragnea.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*