Ultimele Știri

Dragnea pornește o luptă contra lui Iohannis. Liderul PSD vrea să-l lase pe președinte fără imunitate

Șeful PSD, Liviu Dragnea, își dorește modificarea Constituției, prin scoaterea imunității președintelui. Acesta a făcut mai multe afirmații ironice cu privire la mandatul președintelui.

”Eu nu am beneficiat de imunitate și nici nu vreau să beneficiez vreodată. O spun a mia oară, dacă vom reuși, vreodată, să modificăm Constituția, nu numai în sensul ăsta, ci și în mai multe prevederi, trebuie scoase toate imunitățile, inclusiv cea a președintelui, dacă vorbim de principiul ca nimeni să nu fie deasupra legii. Ei pot să ne scoată și din țară, (n.r. la o propunere de interzicere a celor condamnați cu suspendare ca să mai candideze) ca să câștige PNL alegerile și să facă ”guvernul meu” ne pot scoate din țară, că și dacă nu avem o funcție, poate influențăm.”, a spus Liviu Dragnea.

Dragnea a ironizat și modul în care el și Victor Ponta sunt tratați în justiție, chiar de ziua fostului premier.

„I-am urat din suflet (n.r. lui Victor Ponta), am și vorbit cu el, o să ne și vedem. Comentariile negative nu mă afectează. Și eu și el am fost nedreptățiți în multe sensuri. Nu pot să-mi dau eu cu părerea despre justiție, mai primesc și o atenționare de la CSM că-mi dau cu părerea. Numai unii au dreptul să-și dea cu părerea despre justiție”, a declarat președintele PSD la ÎCCJ.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*