Ultimele Știri

Dragnea: Până la 1 decembrie vom putea prezenta bucureştenilor echipa pentru primării şi consilii

dragnea

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea a anunțat că până la data de  1 decembrie, lista candidaţilor pentru alegerile locale va fi prezentată. 

Liviu Dragnea a anunțat că va prezenta lista candidaților pentru alegerile locale după alegerea lui Robert Negoiţă la şefia filialei social-democrate din Bucureşti, unde acesta va avea toată susţinerea sa.

„Robert, vei avea toată susţinerea mea pentru tot ceea ce vei dori să faci în organizaţia municipiului Bucureşti. Am încredere că împreună cu mine, cu toată conducerea naţională a partidului, într-un timp rezonabil, până la 1 decembrie, vom putea să prezentăm bucureştenilor echipa cu care venim în faţa lor pentru Primăria Capitalei, şase primari de sector, consilierii generali şi consilierii de sector”, a declarat Liviu Dragnea, la Conferinţa organizaţiei PSD Bucureşti.

Dragnea  aprecizat că alcătuirea listei de candidați trebuie să fie făcută după o analiză „extrem de serioasă”.

„Noi să propunem o echipă care să dea garanţie cetăţenilor că acest oraş se va dezvolta cum a făcut până acum. (…) Aş vrea ca listele de la candidaturile de la locale, nu numai pentru Bucureşti, ci pentru toată ţara, să fie stabilite după o analiză extrem de serioasă, după o pregătire extrem de serioasă, candidaţii să îndeplinească câteva condiţii, să fie cinstiţi, să fie oneşti, să fie buni administratori, să poată să genereze încredere către cetăţeni şi să aibă o pregătire în ceea ce înseamnă administraţie publică”, a arătat el.

Acesta precizează că din partea PSD anul 2016, în fața cetățenilor trebuie să vină doar oameni care îndeplinesc toate condițiile, România ajungând într-un stadiu în care nu mai poate accepta compromisuri.

„Nu ne permitem ca, în anul 2016, PSD, care are cea mai bogată resursă umană, să vină în faţa cetăţenilor cu oameni care nu îndeplinesc cumulativ aceste condiţii. Chiar dacă vor fi şi supărări, trebuie să înţelegem că societatea românească a ajuns într-un stadiu în care nu prea mai acceptă compromisuri. Au fost prea mulţi ani în care au fost minţiţi de către cei de tipul de care vorbea Robert, hăhăiţi, glumeţi, mincinoşi, răi, hoţi, oameni care nu au avut un Dumnezeu, oameni care au vrut funcţii de dragul funcţiei. PSD să propună oameni care în urma lor să lase ceva”, a mai spus Dragnea.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*