Dragnea: O să-l caut pe Ponta zilele următoare să ne vedem. PSD are nevoie de Ponta

  • Adelina Mitrache
  • 5 septembrie 2016
  • Politică

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seara, că-l va căuta pe Victor Ponta pentru a-l invita să se implice în campania electorală a partidului, inclusiv la redactarea programului de guvernare.

”Eu cred că această discuţie trebuie să se încheie zilele următoare. Victor Ponta e unul dintre cei mai valoroşi oameni pe care i-a avut PSD, un preşedinte de partid bun, un premier bun, printre cei mai buni premieri,că a făcut lucruri bune împreună cu noi, cu toată echipa. PSD are nevoie de Victor Ponta, România are nevoie de Victor Ponta”, a declarat Liviu Dragnea la RTV.

El a mai spus că-şi doreşte închiderea subiectului în sens pozitiv.

”Vreau să închidem subiectul ăsta cât mai curând, în sens pozitiv. Nici el nu s-a ce nu m-am certat cu mine, nici eu nu m-am certat cu el. El a vorbit mai mult la televizor despre asta, eu mai puţin. O să-l caut zilele următoare să ne vedem şi sper să înceapă să muncească alături mine, de colegii noştri, să finalizăm programul de guvernare şi să mergem prin ţară să vorbim cu oamenii şi să le spunem ce vom face pentru ei”, a adăugat preşedintele PSD.

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat, duminică seara, că este decizia lui Liviu Dragnea dacă va merge la PRU pentru a-l ajuta să intre în Parlament, afirmând că decât să ai un jucător pe care să-l ţii în tribună, mai bine îl transferi la altă echipă.

”Prima opţiune rămâne PSD. Totdeauna, în orice situaţie, la orice vârstă şi în orice moment”, a mai spus Ponta, precizând că niciodată nu va face rău PSD.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *